Reviews on Google

Hans de Kort IconHans de Kort

Leeghwaterstraat 43a, Hilversum

5.0 21 reviews

  • Avatar Beitske Kempenaar ★★★★★ in the last week
    "Dit is wat ze bedoelen met ‘learning from the master’", dacht ik tijdens de workshop. In de inspirerende omgeving van zijn daglichtstudio en omringt door zijn prachtige werk leert Hans je de 19e eeuwse fotokunst onder de knie te krijgen. Met veel passie voor het vak en enthousiasme weet hij precies wat je nodig hebt om je het proces eigen te maken. Zodanig dat ik in middag geheel zelfstandig een tintype kon maken, hoe tof is dat?!Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie!
  • Avatar Michiel Castelijns ★★★★★ a week ago
    De collodion workshop bij Hans de Kort was geweldig! Leerzaam, leuk en persoonlijk. Enorm veel geleerd en gewerkt in zijn prachtige studio, iedere fotograaf zou dit moeten doen! En Hans is een ontzettend aardige vent, die graag zijn kennis overdraagt.
  • Avatar Hans ★★★★★ 2 months ago
    Goed georganiseerde productieve workshop bij een zeer inspirerende docent.
  • Avatar Harm van de Poel ★★★★★ 2 months ago
    Mooie workshop in een prachtige studio. Relaxte sfeer en informatief. Je gaat hoe dan ook naar huis met prachtige beelden. Doen!
  • Avatar Eddy Spitteler ★★★★★ 2 months ago
    Een prachtige gelegenheid om kennis te maken met de 'natte plaat' technieken. Niet alleen beheerst Hans deze techniek prachtig, hij weet het ook goed en enthousiast over te brengen. Het was een geweldige dag.
  • Avatar Jacky van Schaijk ★★★★★ 3 months ago
    Wat een toffe leerzame workshop! Samen met mijn man hebben we de duo workshop gedaan als cadeau aan elkaar na de bruiloft. We hebben onze trouwkleding meegenomen en foto's gemaakt van elkaar in trouwkleding. Hans is een fijne man die heel veel weet over de chemische processen en je alles leert en zelf laat ontdekken.
  • Avatar Mees Hartmann ★★★★★ 3 months ago
    Hans de Kort is een echte vakman en dat blijkt uit de prachtige resultaten tijdens zijn workshops. Zeer indrukwekkend hoe hij deze 19e-eeuwse fotokunst weet over te brengen aan een modern publiek. ik ben ontzettend blij met mijn foto's en zal deze ervaring zeker aanraden.
  • Avatar Tim W ★★★★★ 3 months ago
    Erg leuke Collodion workshop van Hans de Kort. Het dagvullende programma is goed opgezet van begin tot eind en Hans neemt de tijd voor de cursisten. Aanrader voor iedereen die geïntereseerd is in (analoge) fotografie!
  • Avatar Lilian Aartman ★★★★★ 5 months ago
    Tijdens de wet plate workshop van Hans heb ik wel tien keer geroepen 'wat is dit leuk'! Met zoveel kennis en passie verteld hij over het proces en laat je al heel snel alles zelf doen en ontdekken. Echt een aanrader!
  • Avatar iris kolff ★★★★★ 5 months ago
    Wij hebben een natteplaat workshop bij Hans gevolgd en dat was een hele leuke ervaring. Hans weet enorm veel van het proces en verteld er heel enthousiast over, erna zijn we zelf aan de slag gegaan en mochten we het mooie proces heel erg zelfstandig doorlopen (met hulp waar nodig natuurlijk). Kortom een enorme aanrader!



Reviews on Facebook

Hans de Kort
4.9
Based on 39 reviews
powered by Facebook
Hetis de Bijker
Hetis de Bijker
2020-06-21T08:42:17+0000
Enthousiaste man die vol passie verteld over collodion fotografie. Leuke workshop in een leuke omgeving.
Sarah Notenboom
Sarah Notenboom
2020-03-03T11:50:33+0000
Als cadeau voor onze moeder als gezin de workshop tin type gedaan. Echt een hele leuke dag gehad. Hans brengt zijn enthousiasme echt over en weet heel veel van de techniek. Het is heel leuk om zo foto's te maken van jezelf en elkaar. En met blijvend resultaat. Ik sluit niet uit dat ik het gewoon nog een keer ga doen. Ook om nog verder te onderzoeken hoe stoffen en kleuren overkomen met deze techniek. ik beveel deze workshop dus van harte aan.
Paul van der Linden
Paul van der Linden
2019-11-24T17:06:46+0000
Hans is een vakkundig fotograaf die vol enthousiasme workshops geeft over tintype, collodion fotografie. Leerzame en leuke workshop om te volgen voor iedereen die meer wil weten over de oorsprong van de fotografie.
Marijke Aerden
Marijke Aerden
2019-11-24T08:24:00+0000
Thank you Hans for a perfect day in your studio!
Ben Deiman
Ben Deiman
2019-11-17T18:11:44+0000
Bijzonder leuke workshop, collodium fotografie. Een aanrader!
Mark Groen
Mark Groen
2019-04-15T19:36:39+0000
Een kei van een fotograaf! Met een schat aan ervaring op alle vlakken in de fotografie!
Alice de Dalie
Alice de Dalie
2018-11-26T11:39:52+0000
Het is zo leuk om een keertje mee te maken👍🏻
晏子
晏子
2018-05-13T15:21:42+0000
Jan Kratochvíl
Jan Kratochvíl
2018-04-10T12:50:16+0000
One of the best ever know!
Olaf Kurz
Olaf Kurz
2018-03-25T19:14:11+0000
Marife Fernández López
Marife Fernández López
2018-01-15T04:51:39+0000
Patrick Dorrestein
Patrick Dorrestein
2017-06-22T09:55:02+0000
Klassiekertjes
Adriano Sobral
Adriano Sobral
2017-05-16T02:59:56+0000
Mitchell Thrash
Mitchell Thrash
2017-04-30T21:40:26+0000
Daniel F Triana
Daniel F Triana
2017-04-18T03:16:51+0000
Petar Milic
Petar Milic
2016-12-06T18:01:32+0000
Juan Carlos Espindola
Juan Carlos Espindola
2016-08-07T19:15:28+0000
Is a beautiful work of photographer. The all technique give such expression and meaning to this beautiful picture in white and black . I love very much !
George Meertens
George Meertens
2016-08-05T20:28:07+0000
Walter Hoog Antink
Walter Hoog Antink
2016-07-14T19:47:31+0000
Suzan van der Wiel
Suzan van der Wiel
2016-07-09T20:09:34+0000
Eugen Haller
Eugen Haller
2015-07-15T14:09:07+0000
Natanja Ruben
Natanja Ruben
2015-05-27T20:38:48+0000
Chris Oskam
Chris Oskam
2015-05-27T20:20:55+0000
Christina Huster
Christina Huster
2015-05-23T18:48:35+0000
Inge van der Plas
Inge van der Plas
2015-05-19T19:43:46+0000
Stephane Sensey
Stephane Sensey
2015-05-19T14:18:20+0000
Александр Михайлов
Александр Михайлов
2015-05-19T13:53:48+0000
Misha Burlatsky
Misha Burlatsky
2015-04-30T18:02:40+0000
Jan van Galen
Jan van Galen
2015-04-24T06:09:07+0000
Cedric Porchez
Cedric Porchez
2014-05-25T10:43:41+0000
Marcel Molle
Marcel Molle
2014-05-20T10:00:08+0000
Thierry Madelin
Thierry Madelin
2014-01-07T07:25:29+0000
Magnifique
Ciro Esposito
Ciro Esposito
2013-11-25T12:56:53+0000
The top
Nico R. Dik
Nico R. Dik
2013-11-24T22:56:50+0000
Matthijs Posthumus
Matthijs Posthumus
2013-11-13T17:42:47+0000
Willem Odendaal
Willem Odendaal
2013-11-12T12:23:44+0000
Jacob van Slingerland
Jacob van Slingerland
2013-10-16T21:18:35+0000
Jean-Jacques Almanza
Jean-Jacques Almanza
2013-08-19T12:40:35+0000
Next Reviews

Hans de Kort next to his 16x20' camera
Hans de Kort next to his 16×20′ camera